Jaunumi

Kura tēja Tev ir vispiemērotākā? 

Vai Tu zini, ar kādu tēju pacienāt savus ciemiņus, kad tie nāk uz tēju? Un vai zini, kādu tēju dzert, kad vēlies mazliet nomierināties? Vai varbūt, ko dzert agrā rītā stundā, kad ķermenis un prāts vēl nav līdz galam pamodušies, un tos vajag uzmundrināt?

Mēs Tev pastāstīsim un izvedīsim cauri mūsu tēju ceļvedim!

BLOSSOM tēja – iedomājies, kā krāšņā ugunspuķe un aromātiskā piparmētra no ziedu pļavas nonāk tieši Tavā tējas krūzē! Ugunspuķe parūpēsies par to, lai Tavs rīts ir mundrs un garastāvoklis labs. Tāpat tā paaugstinās arī Tavas darbaspējas dabīgā veidā bez kofeīna! Ja vēlies būt aktīvs un enerģisks un izdarīt daudz, izvēlies šo tēju!

Meža aveņu lapu tēja – ja jūti, ka esi gatavs kārtīgai aromterapijas devai un esi atvērts radošai domāšanai, uztaisi sev karstu krūzi ar PLŪKT meža aveņu lapu tēju vai pacienā ar to savus ciemiņus! Tā ir viena no bagātākajām tējām Ziemeļvalstu mežos, kas izslavēta ar savu specifisko, spēcīgo aromātu un saldo garšu. Var gadīties, ka domas raisīsies tik radoši, ka laumiņas no ziemeļu mežiem parādīs Tev ceļu uz Taviem panākumiem!

Melnā tēja NORDIC BLACK – ir dienas vidus, bet darbi paši no sevis neizdarīsies! Un Tu jūti, ka vajag otro elpu jeb kaut ko, kas tevi uzmundrinās? Melnā tēja ir dabīgs antioksidants. Mūsu melnajā tējā ir augsta minerālu koncentrācija, kas var ne tikai uzmundrināt, bet arī samazināt Tavu holesterīna līmeni, paātrināt vielmaiņu un uzlabot garastāvokli. Kas gan var būt labāks par šādu mundru tējas malku darba dienas vidū?

Tēja NORDIC BLACK ir vietējās izcelsmes viegla alternatīva melnajai tējai, bez tanīna, taču dabīgi uzmundrinoša

Zaļā tēja NORDIC GREEN – cik bieži mēs domājam, ka gribētu palikt skaisti un jauni pēc iespējas ilgāk! PLŪKT var iepriecināt – pētījumi rāda, ka zaļās tējas esošie antioksidanti var palīdzēt cīņā ar novecošanu. Un, protams, tas ir lielisks enerģijas avots! Vai nav fantastiski, ka, dzerot zaļo tēju, paliec par kripatiņu jaunāks? 

WHITE NIGHT tēja – kad visi darbi padarīti, bet gribas vakaru noslēgt ar labu pēcgaršu – pagaršo mūsu saldo meža aveņu un atsvaidzinošās piparmētras vakara tēju. Šī tēja tevi nomierinās, un Tu ieslīgsi maigā un baudpilnā sajūtā, Tevī ielīs miers ar katru tējas malku. Cik gan tēja ir lieliskas baudas avots!

Nogaršo visas mūsu tējas šeit. Baudi un iedvesmojies no PLŪKT!

Atbildēt